Güncel Haberler

Warriors Nefesleri Kesen Maçta Rockets’ı Durant ile Geçti!

Batı Konferansı yarı final serisi ilk maçında ev sahibi Golden State Warriors formda yıldızı Durant’in etkili olduğu maçta zorlansa da Houston Rockets‘ı 104-100 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Kevin Durant 35 sayı, 5 ribaund, 3 asistle oynadığı maçta bir kez daha takımının skor yükünü çeken isim oldu. Draymond Green 14 sayı, 9 ribaund, 9 asist, Stephen Curry. 18 sayı, 7 ribaund, 3 asist. ayak bileğindeki sakatlığa rağmen sahaya çıkan Klay Thompson 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist üreterek Warriors’u galibiyete taşıdılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da ise Chris Paul 17 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, James Harden 35 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, Eric Gordon 27 sayı, 4 ribaundla mücadele etti. Houston Rockets’ta bu üç oyuncu dışındakiler tek haneli skorlarda kaldı.

https://youtu.be/dqimoU3EumM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …