Güncel Haberler

Teodosic CSKA’ya Çok Yakın!

İspanyol medyasında çıkan haberlere göre CSKA Moskova Sırp yıldız Milos Teodosic ile önümüzdeki sezon için büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Bildiğiniz üzere Teodosic, Los Angeles Clippers tarafından serbest bırakılmış ancak sezonun geri kalanında bir takımla anlaşmayacağını ve önce dinleneceğini sonra da milli takımla beraber Çin’de düzenlenecek FIBA Dünya Kupası’nda boy göstereceğini açıklamıştı.

Sırp yıldızın Euroleague kariyerine baktığımızda 237 maçta forma giydiğini ve 11.8 sayı, 4.8 asist, 2.4 ribaund ortalamaları ile mücadele ettiğini görüyoruz. Ayrıca CSKA’nın 2016 Euroleague şampiyonluğunda da takımın lideriydi. Kulüp tarihinin en önemli oyuncularından biri olan ve artık simge haline gelmiş bir isim olan Teodosic, Euroleague seviyesi için takımına seviye atlatabilecek bir isim.

Yıldız guardın 2011-17 sezonları arasında formasını terlettiği Ordu Takımı’na geri dönmesiyle guard rotasyonunun nasıl olacağı henüz belli değil. Sergio Rodriguez’in devam eden bir kontratı bulunurken, De Colo’nun ise kontratı bu yaz sona eriyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …