Güncel Haberler

Philadelphia Turu Rahat Geçti (Furkan 7 sayı)

Philadelphia 76ers Doğu Konferansı play-off ilk tur serisi 5.maçında konuk ettiği Brooklyn Nets‘i 122-100 ile rahat geçerek seriyi de 4-1 kazandı ve Konferans yarı finalinde Toronto Raptors ile eşleşti. Yarı final serisinde ev sahibi avantajı Toronto’da olacak.

Philadelphia’ta süre alan 13 oyuncu da skor katkısı verdi. Joel Embiid 23 sayı, 13 ribaundla double-double yaparken, Tobias Harris 12 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Ben Simmons 13 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile diğer öne çıkan isimler oldular.

Son çeyrekte oyuna girip 12 dakika süre alan Furkan Korkmaz 0/1 serbest atış, 1/1 üçlük, 2/5 ikilik ile 7 sayı üretti, 2 asist, 1 de ribaund yaptı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Brooklyn’de ise Rondae Hollis-Jefferson 21 sayıyla takımının skoreri oldu, Shabbaz Napier 11 sayı, 10 ribaundla double-double yaptı.

Bitime 2 dakika kala bir ribaund pozisyonunda ortam gerildi ve Philadelphia’dan Jonah Bolden ve Greg Monroe, Brooklyn’den de Dzanan Musa ve Radians Kurucs diskalifiye edildiler.

https://youtu.be/vZLn5Rp9N4U

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …