Güncel Haberler

Boston İkinci Yarıdaki Müthiş Savunması ile Indianı’yı Yendi

Doğu Konferansı play-off serisi ilk maçında Boston Celtics konuk ettiği Indiana Pacers‘ı ikinci yarıdaki müthiş savunması ile 84-74 yendi ve seriye 1-0 başlamış oldu.

İlk yarıda Indiana çok daha üstün bir oyun oynarken farkı 11 sayıya kadar çıkardı. Ama ikinci yarı ile birlikte savunmada vidaları tam anlamıyla sıkan Boston, 3.çeyrekte sadece 8 ve toplamda 29 sayı yiyerek maçı 10 sayı farkla kazandı. Boston son çeyrekte farkı bir ara 22 sayıya kadar da çıkardı.

Boston’da Kyrie Irving 20 sayı, 5 ribaund, 7 asist, Marcus Morris 20 sayı, 7 ribaund, Jayson Tatum 15 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma, Al Horford 10 sayı, 11 ribaund ve Gordon Hayward 10 sayı, 7 ribaund, 4 asistle oynadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Indiana’da ise sadece 2 isim çift haneli skor üretiminde bulunabildi. Bojan Bogdanovic 12 sayı, 2 ribaund ile oynarken kenardan gelen Cory Josep de 14 sayı, 2 ribaund ile takımı adına ayakta kalmaya çalışan isimlerden bir diğeri oldu.

https://youtu.be/srqaPq1hZeY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …