Güncel Haberler

NBA’de Play-Off Heyecanı Başlıyor!

NBA‘de 2018-19 sezonu play-off-turu heyecanı 4 maçla başlayacak. Son 4 yılda 3 kez şampiyonluğa ulaşarak önemli bir başarıya imza atan Golden State Warriors, bu sezon da zirvenin en önemli favori adayı olarak öne çıkıyor.

Batı Konferansı’nı 57 galibiyetle lider tamamlayan Golden State Warriors, ilk turda konuk edeceği Los Angeles Clippers’la 15 Nisan Pazartesi TSİ 03.00’te karşılaşacak.

Doğu Konferansı’nı 60 galibiyetle lider tamamlayarak şampiyonluğun diğer favori adayı konumundaki milli oyuncu Ersan İlyasova‘nın formasını giydiği Milwaukee Bucks ise ağırlayacağı Detroit Pistons ile 15 Nisan Pazartesi TSİ 02.00’de maça çıkacak.

NBA’in ilk play-off karşılaşması ise milli oyuncu Furkan Korkmaz‘ın formasını terlettiği Doğu Konferansı 3’üncüsü Philadelphia 76ers ile Brooklyn Nets arasında 13 Nisan Cumartesi TSİ 21.30’da başlayacak.

NBA’de 2018-19 sezonu play-off eşleşmeleri ve ilk maçlar şöyle:

Doğu Konferansı:

Milwaukee Bucks (1) – Detroit Pistons (8)

Toronto Raptors (2) – Orlando Magic (7)

Philadelphia 76ers (3) – Brooklyn Nets (6)

Boston Celtics (4) – Indiana Pacers (5)

Batı Konferansı:

Golden State Warriors (1) – Los Angeles Clippers (8)

Denver Nuggets (2) – San Antonio Spurs (7)

Portland Trail Blazers (3) – Oklahoma City Thunder (6)

Houston Rockets (4) – Utah Jazz (5)

Kaynak: AA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …