Güncel Haberler

Spurs Deplasmanda Cavaliers’ı Farklı Geçti (Cedi 12 sayı)

Play-Off biletini cebine koysa da hangi sırada normal sezonu tamamlayacağı henüz netleşmeyen San Antonio Spurs deplasmanda Cleveland Cavaliers‘ı 112-90 yenmeyi başardı. Bu arada Spurs tam 22 sezon play-off’lara kalmayı başardı ve bu alanda NBA rekorunun sahibi.

Spurs’de LaMarcus Aldridge 18 sayı, 13 ribaundla double-double yaparak galibiyetin mimarı olurken, DeMar DeRozan ile Patty Mills de 14’er sayı ile onun en büyük destekçisi oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cleveland’da ise 4 maçtır forma giyemeyen ve bu maçla dönen Kevin Love 5 sayı, 4 ribaundla fazla etkili olamazken, Brandon Knight ile Collin Sexton 16’şar sayı ile katkı verdiler.

Cedi Osman ise 35 dakikada 3/4 serbest atış, 1/4 3sayı, 3/6 2sayı isabetiyle 12 ayı atarken 4 ribaund, 2 de top çalma üretti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …