Güncel Haberler

Brooklyn Play-off Umutlarını Milwaukee Galibiyetiyle Sürdürdü (Ersan’da kırık burunla 12 sayı)

Doğu Konferansı’nda halen play-off yarışından kopmamış olan Brooklyn Nets Antetokounmpo’suz Milwaukee Bucks karşısında deplasmanda 133-128 kazanarak umutlarını sürdürdü. 40 galibiyete yükselen Brooklyn 6.sırada yer alıyor.

Brooklyn Nets takım olarak topu iyi paylaşıp hücumda hayli bir maç çıkarırken Jared Dudley 16 sayı, D’Angelo Russell 25 sayı, 10 asist, Caris LeVert 24 sayı, 6 asistle mücadele etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Giannis Antetokounmpo’nun dinlendirildiği Milwaukee’de Perşembe günkü Atlanta Hawks maçında burnu kırılan milli oyuncumuz Ersan İlyasova bu kez maskesiz oynamayı tercih etti ve 1/1 serbest atış, 5/10 şutla 12 sayı attı, 7 ribaund, 1 top çalma ile takımın iyileri arasında yer aldı. Ersan İlyasova’nın daha önce 4 kez burnu kırılmış ve maskeyle oynamıştı.

Eric Bledsoe 33 sayı, 11 asist, 4 ribaund, 2 top çalma, 1 blok ve Khris Middleton 24 sayı, 4 ribaund, 3 asistle ev sahibinde öne çıkan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …