Güncel Haberler

Selçuk Ernak: “Play-off için hata yapma şansımız yok.”

Darüşşafaka Tekfen koçu Selçuk Ernak, deplasmanda aldıkları farklı Galatasaray galibiyetini şöyle değerlendirdi:

“Deplasmanda iyi bir takıma karşı güzel bir galibiyet aldık. Burada kazanmak kolay değil. Play-off için hata yapma şansımız yok. Maç maç düşünüyoruz ve hepsini kazanmak istiyoruz. Kartal Özmızrak, Mert Akay ve Doğuş Özdemiroğlu’nun son dönemdeki performansları hücumumuzu ve savunmamızı kaliteli hale getirdi. Sezonun en yorucu yerinde oyuncularımın dinç kalması benim için çok önemliydi.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …