Güncel Haberler

Spurs Ginobili’nin Formasını Emekliye Ayırdı!

San Antonio Spurs dün gece oynanan Cleveland Cavaliers karşılaşmasının tamamlanmasının ardından takımın efsaneleşmiş isimlerinden Arjantinli yıldız Manu Ginobilli‘nin formasını yapılan törenle emekliye ayırdı.

Ginobili bu duygusal törene eşi ve 3 oğluyla birlikte katıldı Tribünde bir çok Arjantinli taraftar da yer alırken koç Gregg Popovich, takım arkadaşları Tim Duncan, Fabricio Oberto ve Tony Parker da sahneye çıkarak Arjantinli efsaneyi ve onunla ilgili yaşadıkları keyifli anıları anlattılar.

2000-2002 arasında Virtus Bologna’da oynayan, 2001’deki Euroleague Şampiyonluğu’nda MVP seçilen Manu Ginobili daha sonra San Antonio Spurs’e geçti ve aralıksız 16 yıl 20 numaralı formayı üstünden çıkarmadı. Spurs ile 4 NBA Şampiyonluğu (2003, 2005, 2007, 2014) kazanan, 2 kez All Star seçilen, 1 kez Yılın Altıncı Adamı seçilen Ginobili 2004’te Arjantin Milli Takımı ile Olimpiyatlarda Amerika’yı yarı finalde eledi ve İtalya galibiyetiyle birincilik kürsüsüne çıktı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …