Güncel Haberler

Sloven Yıldızların Düellosunda Doncic Karşısında Gülen Taraf Dragic Oldu

Avrupa kupasının Slovenya’ya getirilmesinde birlikte rol oynayan iki Sloven yıldız bu kez NBA sahnesinde karşı karşıya geldiler, evet Goran Dragic ve Luka Doncic‘den bahsediyorum. Miami’nin ev sahipliğinde oynanan ve Sloven taraftarların da yüksek ilgi gösterdiği bu maçı son çeyrekte Dragic liderliğinde geri dönen Miami Heat rakibi Dallas Mavericks‘i 105-99 yenmeyi başardı.

Maçın iki yıldız da duygularını açık bir şekilde dile getirdiler ve onlar için ne kadar özel bir an olduğunu belirttiler.

Luka Doncic şu ifadeleri kullandı: “Harikaydı. Dürüst olmak gerekirse kariyerimde ilk kez bir maç öncesi gergindim. Benim için farklıydı ama çok özel bir akşamdı.”

Goran Dragic ise şu açıklamalarda bulundu: “Farklı bir kıtadan buraya gelmek için bilet almak, burada kalmak ve bizi desteklemek… İnanılmaz bir şeydi bu.” Dragic ayrıca maç sonu soyunma odasından gelip 30 dakika boyunca Sloven taraftarlara imza dağıttı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Maçın yıldızı Goran Dragic 23 sayı 12 ribaunt 11 asist ile kariyerinde ikinci kez triple-double yaptı. Dion Waiters 17 sayı, Hassan Whiteside 12 sayı, Dwyane Wade ve Bam Adebayo ise 11’er sayı ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldular.

Dallas Mavericks‘te ise Luka Doncic 19 sayı 8 ribaunt 7 asist ile mücadele etti. Justin Jackson 14, Jalen Brunson ve Dirk Nowitzki 13 sayıyla çift haneye çıkan diğer oyuncular oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …