Güncel Haberler

Harden Neredeyse Tek Başına Spurs’ü Yendi!

Houston Rockets evindeki maçta James Harden‘ın resitali eşliğinde San Antonio Spurs‘ü 111-105 yendi.

James Harden ilk devre sonunda takımlar soyunma odasına giderken 37 sayıya ulaşmıştı bile. Maçın bitimine 4 dakika kala Houston 94-100 gerideydi ve sahneye çıkan Sakallı üst üste gönderdiği 3 üçlükle 13 sayı buldu ve maçı çeviren isim oldu. En büyük MVP adayı olan süper yıldız maçı kariyer rekorunu da tekrarlayarak 61 sayı (14/17 serbest atış, 9/13 3sayı, 10/21 2sayı), 7 ribaund, 1 asist ile tamamladı. Harden’ın 61 sayısına karşın Houston takımının geri kalanından 50 sayı geldi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da Chris Paul 18 sayı, 5 asist, 3 ribaund ve Eric Gordon 12 sayı, 2 ribaund ile Harden’ı tamamlayan isimler oldular.

San Antonio Spurs’te ise Bryn Forbes 20 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Derrick White 18 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve DeMar DeRozan 16 say, 8 ribaund, 8 asist ile mücadele ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …