Güncel Haberler

Golden State Warriors Bu kez Savunması ile Ön Plana Çıktı ve Pacers Engelini Geçti

Play-off ateşinin yaklaştığı bu günlerde Golden State Warriors takım olarak ne kadar hazır olduğunu bir kez daha gösterdi ve evinde konuk ettiği formda Indiana Pacers‘ı etkili savunmasıyla 112-89 mağlup etti.

Pacers bu sonuçla üst üste 8.deplasman mağlubiyetini aldı ve yine play-off biletini garantileme şansını değerlendiremedi. Warriors ise play-off hazırlıklarına tam gaz devam etti ve kendi adlarına sezonun en iyi savunma maçlarından birini oynadılar, en az sayı yedikleri 2.maç oldu bu.

Maçta ilginç detaylar da vardı. Indiana’da koç Nate McMillan ailevi nedenlerden dolayı takımının başında yer alamadı. Ayrıca Warriors cephesinde hem Kevin Durant hem de Quin Cook, ortak arkadaşları olan Cliff Dixon’ın vurularak öldürüldükleri bu günde parkede yer aldılar ve özellikle Durant galibiyet yolunda çok önemli rol oynadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Indiana’da Tyreke Evans 20 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkarken, Thaddeus Young da 18 sayı, 7 ribaund, 2 topçalma ile etkili bir maç çıkardı.

Golden State’de ise 6 oyuncu çift haneli skor katkısı verirken, DeMarcus Cousins 19 sayı, 11 ribaund, 4 asist, 2 blok ile sezonun en iyi maçlarından birini çıkardı. Klay Thompson 18 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Kevin Durant 15 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Stephen Curry de 15 sayı (5/12 3sayı), 4 ribaund, 7 asist ile galibiyetteki diğer kritik isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …