Güncel Haberler

Anadolu Efes ile Barcelona Arasındaki Dördüncülük Yarışı

Turkish Airlines Euroleague‘de normal sezonun bitimine 3 maç kala play-off yarışında 6, 7 ve 8.sıralar için yarış devam ederken, play-off eşleşmelerine ev sahibi avantajı ile başlayacak olan 4.sıra için de temsilcimiz Anadolu Efes ile Barcelona Lassa arasındaki mücadele tam gaz devam ediyor ki eşleşmede 4 ve 5.sıradaki takımlar karşı karşıya geleceği için büyük olasılıkla bu iki takımı play-off ilk turunda rakip olarak izleyeceğiz.

Anadolu Efes (17-10), Barcelona’ya (16-11) bir galibiyetin dışında ikili averajda da üstün. İlk maçı 15’le kaybeden Anadolu Efes rövanşı 22 farkla kazandı. Dolayısıyla Anadolu Efes gerçekte 1 değil, 2 galibiyet önde.

Anadolu Efes son 3 haftada 2 maç kazanırsa, Barcelona’nın alacağı sonuçlardan bağımsız olarak dördüncü olacak. Bir galibiyet alırsa Barcelona’nın 1 yenilgi almasını bekleyecek.

KALAN MAÇLAR

Anadolu Efes: Buducnost (D), Baskonia (D), Milano
Barcelona: Bayern Münih (D), Buducnost, Khimki

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …