Güncel Haberler

Milwaukee 20 Sayıdan Geri Gelip Miami’yi 15 Sayı Farkla Yendi! (Ersan 15 sayı)

NBA’in zirvesinde yer alan Milwaukee Bucks konuk olduğu Miami Heat karşısında 20 sayı farkla geri düşse de geri gelip 15 sayı farkla, 113-98 kazanmayı bildi. Bu aynı zammanda Bucks tarihinin en büyük geri dönüşü olarak da rekorlar arasındaki yerini aldı.

İkinci yarıda müthiş bir savunma yapan ve Heat’i 36 sayıda tutarken tam 71 sayı üreten Milwaukee’de koç Mike Budenholzer, “Bizim takımımızda hücumumuz, yakıtı savunmadan alıyor.” dedi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Giannis Antetokounmpo 33 sayı, 16 ribaund, 9 asist, 2 top çalma, 3 blokla bir kez daha MVP performansı sergileyerek Milwaukee’yi galibiyete taşıyan isim oldu. Eric Bledsoe 17 sayı, 6 asist, 3 ribaund, 3 top çalma, Khris Middleton 21 sayı, 8 asist, 5 ribaundla galibiyete katkı verdi.

Temsilcimiz Ersan Ilyasova ise son dönemdeki en etkili oyununu sergiledi ve 15 sayı (2/2 serbest atış, 3/5 3sayı, 2/4 2sayı), 5 ribaundla takımının 20 sayılık farktan yaptığı geri dönüşte önemli bir rol oynadı.

Play-off yarışını sürdüren Miami’de ise Justise Winslow 20 sayı (3/7 3sayı), 5 asist, 2 ribaund, Hassan Whiteside 10 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile öne çıkan isimler oldular. Dwyane Wade 3. çeyrekte sakatlanarak erken tamamlamak zorunda kaldığı maçta 10 sayı kaydetti.

https://youtu.be/zIgTnewYEUE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …