Güncel Haberler

Formda Indıana ve Bogdanovic’in Bu kez Kurbanı Oklahoma Oldu!

NBA’de son dönemin formda takımlarından Indiana Pacers konuk ettiği bir diğer formda ekip Oklahoma City Thunder‘ı nefesleri kesen bir mücadelenin ardından 108-106 mağlup etmeyi başardı.

Misafir takım maçın genelini üstün oynayıp farkı bir ara 19 sayıya kadar çıkarmıştı ama ev sahibi son çeyrekte müthiş bir geri dönüşe imza atarak maçı çevirip son saniye basketiyle kazanmayı başardı.

Bitime 2 dakika kala Bogdanovic’den gelen üçlükle Pacers 104-101 öne geçti. Cevap ise George’dan geldi, yıldız forvetten üstüste gelen 5 sayıyla bu kez Thunder 106-104 öne geçti. Sabonis bulduğu kritik sayıyla maça 106-106 eşitlik getirdi bitime 1 dakika kala. Son bölümde nefesler tutuldu, maçın en etkili isimlerinden biri olan Bogdanovic’in kaçan şutunu Matthews tamamladı ve Pacers’i 2 saniye kala 108-106 öne geçirdi. Mola alan Thunder son topu Westbrook ile kullandı ama sayıya çeviremedi ve maçın skoru belirlenmiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Philadelphia ile Doğu Konferansı’nda üçüncü sıra için çekişmeye devam eden Indiana Pacers’ta kenardan gelen Litvanyalı uzun Domantas Sabonis 26 sayı (12/13 serbest atış), 7 ribaund, 4 asistle kendi adına sezonun en iyi maçlarından birini çıkardı. Bir diğer Avrupalı yıldız Bojan Bogdanovic de 23 sayı, 4 ribaund, 5 asistle formda grafiğini sürdürdü. Darren Collison 17 sayı, 6 ribaund, 7 asistle değerli katkılar verirken, takımı adına galibiyeti getiren kritik sayının sahibi Wesley Matthews’tan da 16 sayı (4/7 3sayı), 7 ribaund, 2 asistlik katkı geldi.

Oklahoma’da ise Paul George 36 sayı (6/11 3sayı), 6 ribaund, 6 asist üretti ve eski takımına en çok sorun çıkartan isim oldu. Kariyerinin 131., sezonun 27. triple double’ını gerçekleştiren Russell Westbrook ise 19 sayı, 14 ribaund, 11 asist, 4 top çalma ile mücadele etti. Steven Adams da 17 sayı, 8 ribaund ile etkili olan bir diğer isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …