Güncel Haberler

Ufuk Sarıca Quicken Loans Arena’da Cedi’yi İzledi:”Gurur Duydum.”

Milli Takım koçu Ufuk Sarıca, ABD’de yıldız forvetimiz Cedi Osman ile buluştu ve Cleveland Cavaliers-Toronto Raptors maçını Quicken Loans Arena’da izledi.

Sarıca, Cedi Osman’ın harika bir maç çıkardığını ve seyircilerden çok sıcak ilgi gördüğünü belirtti ve “Gurur duydum.” dedi.

Cedi’nin işine çok konsantre olduğunu ifade eden Sarıca, “Sahada ona herkesin saygı gösterdiğini, takım arkadaşlarına kendisini kabul ettirdiğini gördüm. Cleveland’ın en önemli oyuncularından biri haline gelmiş ve taraftarın büyük sevgisini kazanmış. Cedi’de gördüğüm en büyük farklılık ribaundlara çok kararlı gidişi ve post-up’ını daha fazla kullanması.” diye konuştu.

Kaynak: Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …