Güncel Haberler

RESMİ: Warriors Pota Altını Bogut ile Güçlendirdi

Golden State Warriors‘un uzun bir süredir play-off’lar öncesi pota altına takviye yapmak istediği biliniyordu. Bunun için ABD dışındaki kaynakları da tarayan son şampiyon aradığını uzaklarda bulsa da aslında kulübe ve NBA’e hiç de yabancı olmayan bir ismi, Avusturalyalı uzun Andrew Bogut‘u kadrosuna kattı.

Warriors, yaptığı açıklamada eski oyuncusuyla anlaşmaya vardığını bildirdi ve sözleşmenin de sezon sonuna kadar geçerli olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz sezon LA Lakers tarafından serbest bırakıldıktan sonra NBA kariyerine nokta koyan 2005 Draftı’nın 1 numarası Bogut, ülkesinin takımlarında Sydney Kings ile anlaşmıştı. Avustralya’da harika bir sezon geçiren Bogut, hem MVP hem de en iyi savunmacı ödülünü kazandı ve sezonun sonlanmasıyla birlikte NBA takımlarının tekrar iştahını kabarttı tecrübeli uzun.

Celtics, Warriors ve Sixers Bogut’la ilgilinen takımlardı, Avurturalyalı uzun ise son kararını Warriors‘tan yana kullandı. Kariyerinde 4 yıl Warriors forması giymiş olan 34 yaşındaki pivot, 2015’te Warriors ile şampiyonluk da yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …