Güncel Haberler

Teodosic İçin Önemli İddaa: Sigara ve Alkol Alışkanlığı Vardı!

NBA kulislerinin en saygın isimlerinden biri Milos Teodosic’in ligde başarıyı yakalayamamasıyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi.

ESPN‘in belki de en saygın ve lig yönetimleriyle teknik ekiplerine en yakın ismi Zach Lowe, Milos Teodosic’in NBA kariyeriyle ilgili şimdiye kadar konuşulmayan bazı detayları gündeme getirdi.

Sakatlık sorunları nedeniyle ligdeki son 1 yılında neredeyse parkeye çıkamaz hale gelen Teodosic’in saha dışındaki kötü alışkanlıklarının bilindiğini söyleyen Lowe şu ifadeleri kullandı:

“Milos Teodosic lige 30 yaşında geldi, saha dışında sigara ve içki alışkanlığı vardı. Çok içmiyordu ama hayatını yaşamayı seviyordu. NBA’deki herkes başarılı olamayacağını, 82 maçın ona fazla geleceğini biliyordu.”

“Milos, Avrupa’dan gelip sigara içme alışkanlığı olan oyunculardan biriydi. Şaka falan da değil, gerçekten içiyordu. Sürekli önceki geceyi bir Sırp restoranında tavla oynayarak geçirmiş gibi gözüküyordu zaten.”

Kaynak: EuroHoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …