Güncel Haberler

Harden ve Houston, Toronto’nun Serisine Son Verdi

NBA’in şampiyonluk adaylarından ikisi Kanada’da karşı karşıya geldi. Houston Rockets baştan sona üstün götürdüğü maçta ev sahibi Toronto Raptors‘u 107-95 yenmeyi başardı. Bu sonuça Raptors’un 7 maçlık iç saha serisi de sona ermiş oldu.

NBA’in şuanda en yüksek sayı ortalamasına sahip oyuncusu James Harden 35 sayı (8/8 serbest atış, 3/9 3sayı), 3 asist, 3 top çalma, 1 ribaundla oynadı ve üst üste 39. kez en az 28 sayı attı. Bu alanda rekor 71 maçla Wilt Chamberlain’a ait.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da Gerald Green 18 sayı (4/7 3sayı), 3 ribaund, Eric Gordon 13 sayı (3/5 3sayı), Austin Rivers 13 sayı (3/4 3sayı), 4 ribaund, 2 asistle Harden’a galibiyet yolunda eşlik ettiler. Chris Paul 5 sayıda kaldı, 10 asist, 6 da ribaund üretti. Clint Capela ise 15 ribaund, 9 sayıyla double-double’ı 1 sayıyla kaçırdı.

Raptors’ta ise Kawhi Leonard 26 sayı, 6 ribaund, Serge Ibaka 10 sayı, 15 ribaund, 5 blok, Pascal Siakam 17 sayı, 10 ribaund, 3 asist, Danny Green 14 sayı (4/13 3sayı), 5 ribaundla mücadele ettiler. Kyle Lowry 6 ribaund, 6 asist, 8 sayı ile tıpkı Chris Paul gibi kötü bir akşam geçirdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …