Güncel Haberler

Toronto Son Saniye Basketiyle Kazanabildi

Doğu Konferansı’nın güçlü takımlarından Toronto Raptors evinde konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı yıldız forveti Leonard’ın son saniye basketiyle 119-117 geçmeyi başardı. Bu sonuçla Toronto rakibi karşısındaki son 8 maçtan 7 tanesini kazanmış oldu.

Toronto 117-114 öndeydi ve bitime 13 saniye vardı. Lillard yay gerisindeki pozisyonda hakemleri aldatarak Lowry aleyhine faul çaldırdı ve çizgiye giderek 3/3 yaparak skora eşitlik getirdi: 117-117. Ev sahibi son topu 3 saniye kala yıldızı Leonard ile kullandı ve maç normal sürede 119-117 kazanmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Toronto’da Kawhi Leonard 38 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile ön plana çıkarken Kyle Lowry 19 sayı, 10 asist, 7 ribaund, 2 blok, 1 top çalma, Marc Gasol ise 19 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile oynadı.

Portland’da C.J. McCollum 35 sayı atarken 7 üçlükle kariyer rekorunu tekrarladı. Damian Lillard 24 sayı, 8 ribaund, 6 asist ile ön plana çıktı. Pasaportu iptal edilen Enes Kanter Kanada’ya giriş yapamadığı için bu maçta forma giyemedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …