Güncel Haberler

Warriors Yine Kaybetti!

Doğu Konferansı’nda play-off yarışında önemli bir viraja giren Orlando Magic Amway Center’da konuk ettiği son şampiyon ve Batı Konferansı’nın lideri olan Golden State Warriors‘ı 103-96 yenmeyi başardı.

Warriors 2 günde Florida eyaletindeki 2.maçını yaparken, Heat’den sonra Magic’e de yenilerek üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Warriors bu sezon ilk defa yıldız ismi Kevin Durant’i bu maçta dinlendirirken, tecrübeli forvet Andre Iguodala da hastalığı nedeniyle forma giyemedi.

Son çeyrekte Warriors farkı 13 sayıya kadar çıkarsa da Magic 19-6’lık seriyle güzel bir geri dönüşe imza atarak son 4 dakikaya girilirken maça denge getirmeyi başardı. Son bölümde de harika bir savunma performansı sergileyerek zorlu rakibini devirerek play-off yolunda çok değerli bir galibiyet yazdırdı hanesine.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Aaron Gordon 22 sayı, 15 ribaund, Nikola Vucevic 12 sayı, 13 ribaundla double double yaptı. Terrence Ross ise 11’i son çeyrekte olmak üzere 16 sayı attı. Bu 3 isim Magic’in galibiyetinde öne çıktılar.

Golden State Warriors’ta Stephen Curry, Durant’in yokluğunda 33 sayı (5/17 3sayı), 8 ribaund, 6 asist ile oynasa da galibiyet için yeterli olamadı. DeMarcus Cousins 21 sayı, 11 ribaund, Klay Thompson ise 21 sayı ile katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …