Güncel Haberler

Şampiyonlar Ligi’nin İddialı Takımlarından Virtus Bologna NBA’den Takviye Yaptı!

FIBA Şampiyonlar Ligi’nin iddialı takımlarından İtalya temsilcisi Virtus Bologna, guard rotasyonuna önemli bir takviye yaptı ve NBA‘de iki şampiyonluk yüzüğü bulunan Mario Chalmers‘ı kadrosuna kattı.

32 yaşındaki tecrübeli guard son 2017-18 sezonunda Memphis Grizzlies forması giymişti. 2008 yılında 34.sırada darft edilen Chalmers bugüne kadar tam 745 NBA maçına çıkarken 2012 ve 2013 yıllarında Miami Heat ile NBA şampiyonluğuna ulaşma başarısı göstermişti. Normal sezonda çıktığı 646 maçta 8.9 sayı, %35.1 3sayı, 2.5 ribaund, 3.7 asist, 1.5 topçalma ortalalamarıyla mücadele etmişti.

Bologna İtalya Lega Basket Serie A’da 10 galibiyet 9 mağlubiyetle 7.sırada bulunurken, Şampiyonlar Ligi’nde ise son 16 turunda Fransa temsilcisi Le Mans ile eşleşmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …