Güncel Haberler

Milwaukee Uzatmada Sacramento Engelini Geçti (Ersan 8 sayı)

Milwaukee Bucks konuk olduğu Sacramento Kings‘i beklediğinden çok fazla zorlanarak uzatmada 141-140 geçebildi.Play-off mücadelesini sürdüren Kings, NBA’in en iyi takımlarından biri olan Bucks’ı hayli zorladı.Bu sonuçla Milwaukee galibiyet serisini 9 maça çıkarmış oldu.

Normal sürenin bitimine 10 saniye kala Bledsoe çembere yaklaşıp skora beraberlik getirdi: 126-126. Aynı Bledsoe bu kez son Sacramento hücumunda Fox’u iyi savunarak şut imkanı vermedi ve maç uzatmaya gitti. Uzatma bölümünde farkı 6 sayıya kadar çıkaran Milwaukee’ye cevap Bogdanovic’den geldi. Sırp yıldız sazı eline alarak farkı 1 sayıya kadar indirdi. Misafir takım Bragdon’ın üçlüğü ve Mirotic’in serbest atışları ile farkı 4 sayıya çıkararak korudu. Hield Kings adına 4 saniye kala farkı 2 sayıya indirse de Bragdon çizgide hata yapmadı ve tekrar farkı 4 sayıya çıkardı. Son topta Bogdanovic’in gönderdiği üçlük ise maçın skorunu 141-140 olarak belirledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sacramento adına Bogdan Bogdanovic ilk beşte başladığı maçı 28 sayı (kariyer rekoru), 5/8 3sayı, 8 ribaund, 8 asist, 2 top çalma, 1 blokla tamamladı. Ayrıca Buddy Hield 32 sayı, 6 ribaund, 3 asist, De’Aaron Fox 17 sayı, 9 asist, 6 ribaund, Harrison Barnes 15 sayı, 14 ribaund, Harry Giles 18 sayı, 7 ribaund, 2 asistle oynadı, Marvin Bagley ise dizinden sakatlanıp maçı erken tamamlamak zorunda kaldı.

Milwaukee cephesinde Eric Bledsoe 26 sayı (4/7 3sayı), 12 ribaund, 13 asistle triple double yaptı. Malcolm Bragdon 25 sayı, 5 ribaund, Khris Middleton 21 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Giannis Antetekounmpo 17 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 blokla mücadele etti.

Kenardan gelip 15 dakika süre alan milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise 4/4 serbest atış, 0/1 3sayı, 2/4 2sayı ile 8 sayı attı, 6 da ribaund topladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …