Güncel Haberler

Timberwolves Towns Liderliğinde Kings Engelini Aştı

Play-off bileti için kapışan iki ekibin maçında Minnesota Timberwolves evinde konuk ettiği Sacramento Kings‘i yıldız uzunu Towns’un etkili oyunuyla 112-105 geçmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen Karl-Anthony Towns bu maçla beraber etkili bir dönüş yaptı ve 34 sayı, 21 ribaund’luk performansıyla Minnesota’ya galibiyeti getiren isim oldu. Derrick Rose 20 ve Tyus Jones 16 sayıyla galibiyetteki diğer etkili isimler oldular.

Sacramento’da ise Marvin Bagley III 25 sayı, 11 ribaund ve De’Aaron Fox 18 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma ile oyunu forse etti. Bogdan Bogdanovic 7 sayıda kalırken, Nemanja Bjelica’dan ise sadece 3 sayı geldi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …