Güncel Haberler

Sırbistan Sürprize İzin Vermedi ve Dünya Kupası Biletini Kaptı

2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamındaki maçta Sırbistan Belgrad’da konuk ettiği İsrail karşısında üstünlüğü baştan sona korudu ve 97-76 kazanarak Dünya Kupası biletini cebine koymayı başardı.

Maçın başından işi sıkı tutan Teodosic liderliğindeki Sırbistan ilk çeyrekten 8 sayılık farkı hanesine yazarken, ikinci çeyrekte de hiç geri vites yapmadan farkı daha da arttırdı ve soyunma odasına tam 16 sayı farkla önde girdi koç Djordjevic’in öğrencileri. İkinci yarıda biraz daha toparlanan İsrail cevap vermeye çalışsa da Sırbistan farkın erimesine izin vermedi. Son çeyrekte hücumda müthiş bir performans sergileyen Sırbistan taraftarı önünde artık işi şoava döktü ve 21 sayı farkla kazanarak Sırbistan biletini de cebine koydu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Bayern Munich’in forveti Vladimir Lucic 22 sayı (3/3 3sayı), 4 ribaundla karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Dragan Milosavljevic 20, Milos Teodosic 11, Nikola Milutinov 10 sayıyla ona eşlik eden isimlerdi. İsrail cephesinde ise Jake Cohen 16 sayı kaydetti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …