Güncel Haberler

Teodosic’li Sırbistan, Estonya Deplasmanından Çıkamadı!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında Estonya‘ya konuk olan Sırbistan, kazanması durumunda Çin biletini cebine koyacağı maçtan sürpriz bir şekilde 70-71 mağlup ayrıldı.

Beklentilerin aksine Sırbistan’ın üstünlük kuramadığı baştan sona çekişmeli geçen maçın ilk yarısını Sırbistan 34-31 önde kapattı. Estonya bitime 15 saniye kala Raieste’nin üçlüğü ile 71-68 öne geçmeyi başardı. Kalan bölümde Sırbistan farkı bir sayıya düşürse de galibiyeti getirecek fırsatı yaklayamadı ve gruptaki 5.mağlubiyetini alarak tüm hesapları son maça bırakmak zorunda kaldı.

Estonya’da maçın yıldızları 18 sayı, 4 ribaund ile oynayan Kristjan Kitsing ve 18 sayı, 2 ribaund, 4 asit ile oynayan Kristian Kullamae oldular.

Sırbistan’da ise uzun bir aradan sonra milli takıma dönen Milos Teodosic‘in 16 sayı, 10 asistlik double-double performansı galibiyet için yeterli olmadı. Ayrıca Gaziantep’in yeni transferi Stevan Jelovac 19 sayı, 8 ribaund ve Dragan Milosavljevic de 16 sayı, 4 ribaund ile diğer öne çıkan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olimpiyat Elemeleri: İsrail, Estonya’ya Kaybetti Ama Liderliği Kaptırmadı (Madar 6 sayı, 7 asist)

2024 Paris Olimpiyatarı için düzenlenen ön eleme turnuvalarının Estonya ayağında İsrail, A grubu mücadelesinde ev …