Güncel Haberler

New Orleans Davis için NBA Yönetimi ile Tekrar Görüşüyor!

New York Times‘ın haberine göre New Orleans Pelicans, yıldız uzunu Anthony Davis’i sezonun kalan bölümünde kenara çekip oynatmamak için NBA yönetimini ikna etmeye çalışacak.

Daha önce ligle kulüp bu konuyu görüşmüş, NBA yönetimi Pelicans‘ı Davis’in oynamadığı her maç için 100 bin dolar ceza vermekle tehdit ederek mesajı vermişti.

Haberin sahibi Marc Stein’ın ifadelerine göre All-Star hafta sonunda artık yeni bir genel menajeri olan Pelicans, Danny Ferry aracılığıyla NBA yönetimiyle tekrar görüşüp Davis’in zorla oynatılması konusundaki duruşlarını değiştirmeyi umuyor.

Stein ayrıca Pelicans’ın Davis’siz kadrosuyla daha çalışkan bir basketbol oynadığını ve normal sezonun takım için bu önemsiz günlerinde Davis’in sakatlık ihtimalinin de çok tatsız olduğunu vurguladı.

Davis, 28 Ocak’ta New Orleans’tan takasını istemiş ama piyasada kendisi için teklif yapabilir durumdaki tek takım olan Los Angeles Lakers‘ın teklifini takımı kabul etmemişti.

Kaynak: New York Times & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …