Güncel Haberler

Kupayı Kaybeden Kızılyıldız Başkanından Sert Açıklamalar!

Sırbistan Korac Kupası finalinde Landale’nin son saniyelerdeki iki serbest atış isabetiyle ezeli rakipleri Partizan‘a 76-74 kaybeden Kızılyıldız‘ın başkanı Nebojsa Covic maçtan sonra hakemleri ağır şekilde eleştirdi ve Kızılyıdız hakem yönetimini protesto etmek için ödül törenine de katılmadı.

Kızılyıldız başkanının açıklamaları şöyleydi:

“Emeklerimiz çalındı. Bu bana Sırp basketbolunda neler olup bittiğini bildiğimiz dönemi hatırlatıyor. Hakemler Kızılyıldız’a kötü niyetli davrandılar. Saf bir savunma karşısında bir faul düdüğü çıktı ve bu da maçın sonucunu belirleyen iki serbest atışa dönüştü. Devletten sırp basketbolunda neler olup bittiğini araştırmasını ve sporu bu ayak takımından korumasını istiyorum. Partizan tarafından emeğimiz çalındı ve bir galibiyet çalan birilerini asla tebrik etmeyeceğim.”

Partizan’dan eski Galatasaraylı Alex Renfroe ve Avusturalyalı uzun Jock Landale 18’er sayıyla galibiyetin mimarları olurken, Kızılyıldız’da ise eski Karşıyakalı Joe Ragland 17, geçen sezon Eskişehir forması giyen Billy Baron 18 ve Davidovac’ın 17 sayılık performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Zayıf Alba’yı Beklendiği Gibi Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 14. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği zayıf rakibi Alba Berlin‘i 85-71’lik …