Güncel Haberler

All-Star’da Kazanan Lebron’un Takımı Oldu

Charlotte’ta düzenlenen 2019 NBA All-Star şöleni Lebron’un Takımı ile Giannis’in Takımı arasındaki keyifli maçla sonuçlandı. Lebron’un Takımı ilk yarısını 83-95 geride bitirdiği maçtan 178-164’lük skorla galip ayrılmayı başardı.

Lebron’un Takımı’nda Kevin Durant 31 sayı (6/9 3sayı), 7 ribaund, 2 asist, 1 topçalma, 2 blokla MVP seçildi. Klay Thompson 20, LeBron James ve Kawhi Leonard 19, Damian Lillard 18 sayıyla galibiyette rol oynayan diğer isimler oldular.

Giannis’in Takımı’nda ise kaptan Giannis Antetekounmpo 38 sayı, 11 ribaund, 6 asist ile etkili bir performans sergilese de gemisini kurtaramadı. Khris Middleton ve Paul George 20 sayı, Stephen Curry ve Russell Westbrook 17’şer sayı ile diğer öne çıkan isimler oldular.

NBA’de kariyerlerinin son sezonlarını geçiren Dirk Nowitzki ve Dwyane Wade için takımlar sahaya 13 kişi ile çıktı. Wade, 10 dakikada 7 sayı 2 ribaunt 4 asistle oynarken Nowitzki ise 4 dakikada 3’te 3 üçlük isabetiyle 9 sayı attı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …