Güncel Haberler

VTB All-Star Maçında Kazanan Dünya Yıldızları Oldu

VTB Lig‘de All-Star şöleni vardı.

Dünya Karması ile Rusya Karması’nın mücadelesinde parkeden galip ayrılan taraf Nizhny Novgorod’un Birleşik Amerikalı oyun kurucusu Kendrick Perry‘nin son saniye üçlüğünün ardından 118-115’lik skorla Dünya Karması oldu. 

Dünya Karması’na galibiyeti getiren Sergio Rodirguez 20 sayı, 5 asistle maçın MVP’si olurken Dorell Wright 20 sayı, Kendrick Perry 14 sayı, 5 asist ve Rashard Kelly 16 sayı, 8 ribaund yaptı.

Rusya Karması’nda ise Andrey Voronthsevich 30 sayı, 6 ribaundla oynarken Nikita Kurbanov 18 sayı, 10 ribaund, 5 asist ve Dmitry Kulagin 13 sayı, 10 asistle oynadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

3 sayı yarışmasını ise Lokomotiv Kuban’ın tecrübeli guardı Vitaly Fridzon kazandı.

Smaç yarışmasını Khimki’den Viacheslav Zaitcev kazandı.

MAÇIN ÖZETİ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, VTB Süper Kupa’ya Kuban Galibiyetiyle Başladı

Bu sezon ilk kez VTB Ligi Süper Kupası‘na lig dışından 2 takım davet edildi. Bunlardan …