Güncel Haberler

NBA All-Star Smaç Yarışmasında Şampiyon: Hamiodu Diallo

Charlotte’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2019 NBA All-Star şöleninde Smaç Yarışması‘nı Oklahoma City Thunder‘dan Hamiodu Diallo kazandı.

İlk smaçların ardından puan durumu şöyle oluştu:
Dennis Smith Jr. (New York Knicks) 45
Miles Bridges (Charlotte Hornets) 33
Hamidou Diallo (Oklahoma City Thunder) 48
John Collins (Atlanta Hawks) 40 puan 

İkinci smaçlarda ise Hamidou Diallo, Shaq’ın üzerinden smaçla 50 puan toplayıp 98 puana ulaştı ve final biletini kaptı. Dennis Smith Jr. da, Dwyane Wade’in üzerinden yaptığı smaçla 95 puanı buldu ve diğer finalist oldu.

Finalde ise Smith Jr’ın smaçları fazla puan toplayamadı, Knicksli oyuncu sanki finale çıkabileceğini düşünmemiş ve pek hazırlanmamış. Hamidou ise ünlü hiphopçu Quavo’nun üzerinden yaptığı ikinci smaçla şampiyonluğa ulaştı.


Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …