Güncel Haberler

Sarıca’dan Hayır Cevabı Alan Karşıyaka’da Rota Mahmuti

Ufuk Sarıca’nın ailevi nedenlerden dolayı redettiği Pınar Karşıyaka‘da gündemdeki yeni isim Oktay Mahmuti. Genel Menajer Selim Çınar Mahmuti ile görüşmek üzere İtalya’ya gitti.

Pınar Karşıyaka Başkan Turgay Büyükkarcı, Sarıca’nın kararına saygı duyduğunu açıklarken yollarının gelecekte tekrar kesişeceğine inandığını söyledi. Büyükkarcı, “Ufuk Sarıca, Karşıyaka’yı, Beşiktaş’ı ve Milli Takım’ı çalıştırırken de benim dostumdu, halen iyi dostum, bundan sonra dostum ve kardeşim olarak kalacak. Kendisiyle Karşıyaka’yı, Beşiktaş’ı, Milli Takım’ı çalıştırırken de gurur duyduk, bugün de duyuyoruz ve duymaya da devam edeceğiz. Bunları hiçbir şey değiştiremez. Ancak unutmamamız gereken birşey var ki hepimiz insanız. Hocamız yakın zamanda çok üzücü bir kayıp yaşadı, bizimle birlikte olduğu 4 yıllık süre boyunca ailesinden uzak yaşadı. Bunlara bir de milli görev eklendi. Ayrıca kendisinin de doğal olarak bir kariyer planı var. Hepimiz onun bu kararlarına ve yaşamına saygı göstermeli ve kendimizi onun yerine koymalıyız” dedi.

Anadolu Efes’le 4 lig, 4 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşayan, Galatasaray ve Darüşşafaka’da başarılı sezonlar geçiren Mahmuti, İtalya’da Treviso’yu çalıştırdığı 2008- 09 sezonunda Eurocup’ta yılın antrenörü seçilmişti. Mahmuti son olarak geçen sezon Galatasaray’da görev yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …