Güncel Haberler

Warriors Son Çeyrekleri Seviyor!

Utah Jazz konuk olduğu son şampiyon Golden State Warriors karşısında ilk 3 çeyrek iyi direnç gösterse de son çeyrekte Warriors’ın vites arttırmasına ve geri dönüşüne karşılık veremedi. Maçı ev sahibi 115-108 kazanmayı başardı.

Warriors cephesinde Kevin Durant 29 sayı, 7 asist, 2 ribaund ile öne çıkarken, Stephen Curry 24 sayı (5/14 3sayı), 5 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, 2 blok ve Klay Thompson da 22 sayı (3/5 3sayı) her zamanki gibi onun en büyük destekçileri oldular.

Jazz’da Donovan Mitchell 25 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile en iyi direnen isim olurken, iki Avrupalı Rudy Gobert 13 sayı, 16 ribaund, 3 asist ve Ricky Rubio 16 sayı, 6 asist, 4 ribaundla dikkat çeken performanslara imza attılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …