Güncel Haberler

Thunder, Houston Deplasmanından George ile Galibiyet Çıkardı! (Westbrook tarihe geçti)

Oklahoma City Thunder deplasmanda konuk olduğu Batı’nın iddialı takımlarından Houston Rockets’ı yıldız forveti George’un liderliğinde 117-112 yenmeyi başardı. Thunder bu zorlu deplasmanda ikinci çeyrekte tam 26 sayı farkla geriye düşmesine rağmen müthiş bir dönüş yaparak kazanmayı bildi.

Thunder cephesinde Paul George 45 sayı (6/14 3sayı, 15/18 serbest atış) ile maçın yıldızı olurken, Russell Westbrook da adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başardı. Yıldız guard 21 sayı, 11 asist, 12 ribaundla üst üste dokuzuncu kez triple double gerçekleştirdi ve 1968’de Wilt Chamberlain’a ait olan rekora ortak oldu. Westbrook bu sezon 22., kariyerinde 126. kez triple double’a ulaştı. Dennis Schroder 17 sayı, Terrance Ferguson 15 sayıyla Oklahoma’da iki yıldıza destek veren isimler oldular.

Houston’da James Harden 42 sayıyla (6/16 3sayı) üst üste 29. kez en az 30 sayı serisini sürdürdü ancak son bölümde iki kritik üçlük atışından faydalanamadı ve dolayısıyla performansı galibiyet için yeterli olmadı. Kenneth Faried 17 sayı, 12 ribaund, 2 asistlik katkı yaparken, Chris Paul 18 sayı, 10 ribaund, 9 asistle oynadı, triple-double’ın kıyısından döndü.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/bBiwWNdRgZQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …