Güncel Haberler

Şampiyonlar Ligi’nde Banvit ve Beşiktaş SJ’nın Rakipleri Belli Oluyor!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezon grup maçları sona erdi ve sekize takımın yer aldığı gruplarda ilk 4 sırayı alan takımlar Top 16 eşleşmelerinde yer almaya hak kazandı. Her iki temsilcimiz, Banvit ve Beşiktaş Sompo Japan gruplarını ikinci sırada tamamladılar.

Cuma günü çekilecek kura sonucunda daha önce kendi grubunda oynadığı takım olmamak koşuluyla grup birincileri dördüncüler, grup ikincileri üçüncüler ile eşleşecek. İlk maçlar üçüncü ve dördüncü bitirenlerin sahasında oynanacak, iki maç sonunda daha fazla sayı atan takımlar çeyrek finale kalacak.

Banvit’in muhtemel rakipleri: Nanterre (Fransa), Brose Bamberg (Almanya), Neptunas Klaipeda (Litvanya).

Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri: Nizhny Novgorod (Rusya), Nanterre 92 (Fransa), Brose Bamberg (Almanya).

Son 16 Turu’nda ilk maçlar 5-6 Mart, rövanşlar 12-13 Mart tarihlerinde oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …