Güncel Haberler

Dallas Zorlandığı Maçta Charlotte’ı Doncic ile Geçti

Dallas Mavericks evindeki maçta Charlotte Hornets karşısında oldukça zorlandı ama çaylak yıldızı Doncic liderliğinde çekişmeli geçen mücadeleden 99-93’lük skorla galibiyet çıkarmayı başardı.

Henüz 20 yaşına bile basmamış olan Luka Doncic, 3.triple-double’ına imza attı. Sloven yıldız 19 sayı, 10 ribaund, 11 asistle Dallas’ı galibiyete taşıyan isim oldu. Takasla Sacramento’ya gönderilen ve bu maçta son kez forma giyen Harrison Barnes 10 sayı üretirken, Dorian Finney-Smith 15 sayı, 10 ribaund, New York’tan gelen ve ilk kez bu mçata Dallas forması giyen Tim Hardaway Jr. 12 sayı ile Doncic’e destek olan diğer isimler oldular.

Charlotte cephesinde Kemba Walker 30 sayı (4/11 3sayı), 11 ribaund, 6 asist, Jeremy Lamb 15 sayıyla mücadele etti, Tony Parker sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …