Güncel Haberler

Beklenen oldu, Teodosic Serbest Kaldı!

Takas döneminin son gününde Los Angeles Clippers ile Los Angeles Lakers arasında bir anlaşma gerçekleşti. Bu anlaşma sadece iki takımı değil, Avrupa’daki bir çok takımı da yakından ilgilendiren sonuçlar çıkardı.

Yapılan takasa göre Ivica Zubac ve Michael Beasley ikilisi Clippers yolunu tutarken, Mike Muscala da Lakers’a gitti. İşin Avrupa basketbolunu asıl ilgilendiren tarafı ise Clippers’ın bu takas sonrası Milos Teodosic‘i serbest bırakacağının kesin olması.

Daha önce temsilcimiz Anadolu Efes Sırp yıldız ile ciddi şekilde ilgilenmiş ancak Clippers onu takasta kullanmak istediği için serbest bırakmamıştı. Bakalım şimdi serbest kalan Teodosic’in rotası neresi olacak…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …