Güncel Haberler

Milano Uzatma Sonunda Gran Canaria Deplasmanından Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 21.hafta mücadelesinde Olimpia Milano deplasmanda konuk olduğu Gran Canaria‘yı normal süresi 89-89 biten mücadelenin ardından uzatmada 106-104 yenmeyi başardı. 

Bu sonuçla birlikte Olimpia Milano, 10. galibiyetini hanesine yazdırırken Gran Canaria ise 7 galibiyette kaldı.

Olimpia Milano’nun Litvanyalı uzunu, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak parkeyi sedyeyle terk etti, tekrar maça dönemedi. Koç Pianigianni ACL yırtığı olabileceğini, haberlerin pek iyi olmadığını iletti maçtan sonra.

Eski Galatasaraylı Sırp forvet Vladimir Micov, 24 sayı ile Olimpia Milano’nun en skorer oyuncusu olurken Mike James ve yeni transfer James Nunnally 22’şer sayı ile galibiyette önemli rol oynadılar. Bir diğer Litvanyalı Mindaugas Kuzminskas da 12 sayı ile çift hanelere ulaşan bir diğer isim oldu.

Gran Canaria adına maçı uzatmaya götüren isim İsveç şutör Marcus Eriksson, 28 sayı üretmesine rağmen mağlubiyeti önlemeyemedi. Sakatlıktan dönen Clevin Hannah ve Fransız uzun Kim Tillie 12’şer sayı üretirken eski Beşiktaşlı D.J. Strawberry de 10 sayı buldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …