Güncel Haberler

RESMİ: Milano Eski Fenerbahçeli Keskin Nişancıyı Kaptı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko forması ile izlediğimiz Birleşik Amerikalı James Nunnally NBA’deki kısa macerasından sonra Olimpia Milano ile anlaştı. Euroleague ekibi keskin nişancı ile 2020 yazına kdaar geçerli bir anlaşma imzalandığını duyurdu.

1990 doğumlu olan 2.01 boyundaki Nunnally, daha önce Kavala, Atlanta Hawks, Philadelphia 76ers, Cangerjeros de Santurce, Estudiantes, Maccabi Ashdod, Sidigas Avellino, Fenerbahçe, Minnesota Timberwolves ve Houston Rockets takımlarında yer aldı.

Fenerbahçe Beko formasıyla 2 sezon boyunca EuroLeague’de oynayan ve bir de şampiyonluk yaşayan Nunnally, EuroLeague tarihinde en yüksek üçlük yüzdesine sahip oyunculardan biri olmayı da başarmıştı. Sarı Lacivertliler ile son sezonunda maç başına 9.6 sayı üretmiş ve %52.7 gibi müthiş bir üçlük yüzdesi yakalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …