Güncel Haberler

Doncic Sazı Eline Aldı Dallas’ı Yine Galibiyete Taşıdı

Dallas Mavericks evinde oynadığı maçta Detroit Pistons‘ı All-Star Sloven Doncic’in etkili performansıyla 106-101 mağlup etmeyi başardı. Bu sonucun ardından Detroit, Doğu Konferansı’nda 21-27 ile 10. sırada yer alırken, Dallas ise Batı’da 22-26 ile 12. sırada bulunuyor.

Dallas’ta Luka Doncic 32 sayı, 8 ribaund, 8 asist ile tam bir süper yıldız gibi oynarken, takıma tekrar katılan Dennis Smith Jr., 19 sayı 5 asist ile Doncic’in en büyük destekçisi oldu. Galibiyetin x-faktörü ise Alman forvet Maxi Kleber oldu, 22 dakika süre aldığı maçı 12 sayı 3 ribaunt 4 blok ile tamamladı ve maç sonunda bulduğu kritik sayılarla dikkatleri üzerine çekti.

Pistons‘ta Blake Griffin son 11 maçında 8. kez 30 sayının üzerine çıkıp 35 sayıyla oynadı ve yanına 7 ribaund, 4 asist de ekledi fakat maç sonunda Dallas’ın Alman forveti Maxi Kleber’i durduramadı. Sakatlıktan dönen Andre Drummond ise 23 sayı, 15 ribaund, 3 topçalma ile bıraktığı yerden devam etti adeta ama mağlubiyete engel olamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …