Güncel Haberler

Cleveland Bu Kez Miami’ye Yenildi (Cedi Kariyer rekorunu Geliştirdi.)

Cleveland Cavaliers sahasında konuk ettiği Miami Heat‘e 94-100 kaybederken milli oyuncumuz Cedi iki alanda kariyer rekorlarını geliştirmeyi başardı. Bu sonuçla son 19 maçtan 18.mağlubiyetini almış oldu Cleveland. 

Cedi Osman 39 dakikada parkede kalırken 29 sayıyla sahanın en skorer oyuncusu olurken iki istatistik alanında da kişisel rekorunu geliştirdi. 3 gün önce Celtics karşısında 25 sayı bularak rekorunu kırmıştı. 4/5 serbest atış isabetinin yanı sıra 3/8 3sayı, 8/12 2sayı isabeti bulan Cedi , 11 saha içi isabetiyle de 9 olan rekorunu ileri taşımış oldu. Milli basketbolcumuz ayrıca 4 ribaund, 4 asist, 2 top çalma üreterek kariyer gecesini süslemiş oldu.

Cleveland’da Cedi dışında Collin Sexton 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Alec Burks de 13 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Miami cephesinde ise Justise Winslow 27 sayı, 4/6 3sayı, 7 ribaund, 2 asist galibiyetin temel faktörü oldu. Hassan Whiteside 14 sayı, 13 ribaund ile ve kenardan gelen Derrick Jones Jr. da 14 sayı, 10 ribaund ile double-double yaparak takımlarına katkıda bulundular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

CEDİ OSMAN’IN KARİYER PERFORMANSI:

MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …