Güncel Haberler

Tek Kişilik Ordu Harden, Madison Square’de Knicks’i Yendi

Houston Rockets Madison Square Garden’da konuk olduğu New York Knicks‘i Harden müthiş performansı ile 114-100 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Knicks son 7 maçından da galibiyet çıkaramamış oldu.

Son bölümde geride olan Rockets, 11 saniye kala Gordon’un tepeden gönderdiği üçlükle skoru 112-110’a getirdi, New York’un top kaybının ardından Harden skoru belirledi: 114-110.

James Harden 61 sayıyla kariyer rekorunu kırarken, Kobe Bryant’la aynı sayıya ulaşıp Madison Square Garden’da en çok sayı atan rakip takım oyuncusu oldu. Harden ayrıca 21. kez 30 sayı barajını aştı ve bu alanda NBA tarihinin dördüncü sırası için Wild Chamberlain’i geride bıraktı.

Sahada kaldığı süre içinde takımın kullandığı top sayısının yarısını tek başına atan Harden 22/25 serbest atış, 5/20 3sayı, 12/18 2sayı isabetiyle 61 sayı attı, takımın geri kalanı ise 53 sayıda kaldı. (Eric Gordon 20, Kenneth Farried 11). Harden bu sezon beşinci kez en az 50 sayı kaydetti.

Knicks cephesinde kenardan gelen Alonzo Trier 31 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile ön plana çıkan isim oldu. Tim Hardaway Jr. da 21 sayı, 4/8 3sayı, 4 ribaund ile takımı adına direnen isimlerden biri oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/cAwyGmQEE0U

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …