Güncel Haberler

Doncic İlk Triple-Double’ına İmza Attı!

Milwaukee Bucks sahasında konuk ettiği Dallas Mavericks‘i 116-106 yenerken Dallas’ın çaylak yıldızı Luka Doncic NBA kariyerindeki ilk triple-double’ına da imza atmayı başardı. Doncic, NBA’de en genç triple-double yapan (19 yaş, 327 gün) ikinci oyuncu oldu, birinci isim 76ers forması giyen Markelle Fultz (19 yaş, 317 gün) idi.

Bucks adına Giannis Antetekounmpo 31 sayı, 15 ribaund, 5 asistle ile maçın yıldızıydı. Eric Bledsoe 21 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Brool Lopez 16 sayı (4/7 3sayı), 10 ribaund ve Malcolm Bragdon 19 sayı, 5 top çalma, 4 ribaund, 2 asistle galibiyette önemli rol oynadılar. Milli forvetimiz Ersan İlyasova ise 7 dakika süre aldı ve maalesef bu sezon ikinci kez bir maçı sayı atamadan tamamladı.

Mavericks’te ise Luka Doncic 18 sayı (4/5 serbest atış, 2/5 3sayı, 4/12 2 sayı), 11 ribaund, 10 asist üreterek öne çıkan isim oldu. DeAndre Jordan 15 sayı, 15 ribaundla double double yaptı, Jalen Brunson 16, Wesley Matthews 15 sayı attı ama mağlubiyete engel olamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/uCekeEBpwLQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …