Güncel Haberler

Cleveland Evinde Chicago’dan Fark Yedi (Cedi 8 sayı)

Cleveland Cavaliers‘ın konuk ettiği Chicago Bulls‘a 88-104 gibi bir skorla kaybetmesi kimseyi şaşırtmadı. Çünkü Cleveland sezonu tamamen harcamış durumda, tek hedefleri en kötü takım olmak ve draftta olabildiğince yüksek sıradan seçim yapmak. Bu sonuçla Cleveland son 20 maçta 18. mağlubiyetini aldı.

İlk beşte başlayıp 32 dakika süre alan Cedi Osman 8 sayı (3/7 saha içi, 1/2 serbest atış), 3 asist, 2 top çalma ile vasat bir performans sergiledi. Collin Sexton 18 sayı, 3 ribaund, Ante Zizic 13 sayı, 9 ribaund, Jordan Clarkson ise 12 sayı, 4 asistle oynadı.

Chicago cephesinde ise Zach LaVine 25 sayı, 3/6 3sayı, 2 ribaund, 2 topçalma ile yıldızlaşırken, Khris Dunn 13 sayı, 4 ribaund, 9 asist, 2 topçalma, Lauri Markkanen 13 sayı, 8 ribaund ve kenardan gelen Bobby Portis 15 sayı, 5 ribaund ile galibiyet yolunda önemli katkı veren isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=_n8b2c1FWIQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …