Güncel Haberler

Tahincioğlu All-star’da Yarışmalar Nefes Kesti

İstanbul’da Sinan Erdem Salonu’nda düzenlenen Tahincioğlu All-Star 2019‘da yarışmalar nefes kesti. Merakla beklenen LeasePlan Yetenek Yarışması, ING Bank 3 Sayı Yarışması ve Tahincioğlu Smaç Yarışması basketbolseverlere keyifli anlar yaşattı.

LeasePlan Yetenek Yarışması’nın Galibi: Doğuş Özdemiroğlu

Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonunda Darüşşafaka Tekfen’den Doğuş Özdemiroğlu, LeasePlan Yetenek Yarışması’nın galibi oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen LeasePlan Yetenek Yarışması’na Şehmus Hazer (Banvit), Doğuş Özdemiroğlu (Darüşşafaka Tekfen), Hasan Emir Gökalp (Galatasaray), Berke Aygündüz (Pınar Karşıyaka) ve Yunus Emre Sonsırma (Türk Telekom) katıldı.

Final istasyonunu 26 saniyede tamamlayan Darüşşafaka Tekfen oyuncusu Doğuş Özdemiroğlu ilk sırayı alırken, Leaseplan Yetenek Yarışması’nın da galibi oldu. Finalde ayrıca, Pınar Karşıyaka’dan Berke Aygündüz 30 saniye ile ikinci oldu.

ING Bank Üç Sayı Yarışması Galibi: Marko Guduric

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Tahincioğlu All-Star 2019’de ING Bank Üç Sayı Yarışması’nı Fenerbahçe Beko’dan Marko Guduric kazandı.

ING Bank Üç Sayı Yarışması’na Rodrigue Beaubois (Anadolu Efes), Andy Rautins (Bahçeşehir Koleji), Can Maxim Mutaf (Beşiktaş Sompo Japan), Marko Guduric (Fenerbahçe Beko), Aaron Harrison (Galatasaray), Yiğit Arslan (Tofaş) ve Sylven Landesberg (Türk Telekom) katıldı.

Eleme turunda Aaron Harrison (Galatasaray), Can Maxim Mutaf (Beşiktaş Sompo Japan), Rodrigue Beaubois (Anadolu Efes), Sylven Landesberg (Türk Telekom) ve Yiğit Arslan (Tofaş) ING Bank Üç Sayı Yarışması’na veda ettiler.

İlk turda 21 puan toplayan Marko Guduric finalde de 20 puan toplayarak ING Bank Üç Sayı Yarışması’nda şampiyonluğa ulaştı.

Tahincioğlu Smaç Yarışmasını Kenny Gabriel Kazandı

Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonun en dikkat çeken etkinliği olan Tahincioğlu Smaç Yarışmasını Türk Telekom’dan Kenny Gabriel kazandı.

Galatasaray’dan Zach Auguste, Gaziantep Basketbol’dan Shaq McKissic, Pınar Karşıyaka’dan Chris Evans ve Türk Telekom’dan Kenny Gabriel Tahincioğlu Smaç Yarışmasında mücadele ettiler.

Tahincioğlu Smaç Yarışmasının ilk turunda Zach Auguste (Galatasaray) 100 puan ve Kenny Gabriel (Türk Telekom) de 99 puan alarak finale yükseldiler.

Büyük bir heyecana sahne olan final bölümünde toplamda 99 puan toplayan Türk Telekom oyuncusu Kenny Gabriel şampiyonluğa ulaşırken, Galatasaray’dan Zach Auguste ise ikinci oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …