Güncel Haberler

Nefes Kesen MaçTa Gülen Taraf Oklahoma Oldu (Furkan süre almadı)

Son anlara kadar nefeslerin tutulduğu çekişmeli maçta Oklahoma City Thunder deplasmanda Philadelphia 76ers’ı 117-115 yenmeyi başardı.

Bitime 5.1 saniye kala Paul George üçlük isabetini buldu (116-115) ve faulden doğan serbest atışla Oklahoma’nın 117-115 öne geçmesini sağlayarak maçı getiren isim oldu.

Oklahoma adına maçın kahramanı olan Paul George 31 sayı (4/9 üçlük), 6 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, Russell Westbrook 21 sayı (8/21 saha içi isavet), 10 ribaund, 6 asist, Dennis Schröder 21 sayı (3/5 üçlük), 4 ribaund, 2 asistle oynadı.

Belindeki sakatlık nedeniyle oynamasına maç saatinde karar verilen Joel Embiid 31 sayı, 8 ribaund, 6 asistle öne çıktı. JJ Redick 22 sayı (4/10 üçlük), Ben Simmons 20 sayı, 15 ribaund, 9 asistle değerli katkılar verseler de mağlubiyete engel olamadılar. 

Son zamanlarda gözden düşen Furkan Korkmaz oyuna girmedi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/VE_XrfVPRa0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …