Güncel Haberler

Warriors Müthiş Curry ile Dallas Deplasmanından Galibiyet Çıkardı

Son ana kadar üst düzey bir çekişmeye sahne olan maçta Golden Warriors süper yıldızı Stephen Curry‘nin müthiş performansı ile Dallas Mavericks‘i deplasmanda 119-114 yenmeyi başardı.

Stephen Curry 48 sayı (11/19 3sayı), 6 ribaund, 5 asistle yıldızlaşırken, son bölümde takımı gerideyken bulduğu 8 sayı ile maçın gidişatını değiştirdi. Kevin Durant 28 sayı, 7 ribaund, 5 asist ve Klay Thompson da 16 sayı (2/11 üçlük), 4 ribaundla galibiyete katkı verdiler.

Dallas cephesinde ise Luka Doncic 26 sayı (5/10 3sayı), 8 ribaund, 5 asist ile yine harika bir akşam geçirirken mağlubiyete engel olamadı. Harrison Barnes eski takımına karşı 22 sayı (4/10 3sayı), 4 ribaund ile oynarken son saniyelerde yaptığı basit top kaybıyla takımının beraberlik şansını da kaybetmesine neden oldu. DeAndre Jordan ise 13 sayı, 14 ribaund, 3 asistle oynadı. Pazartesi günü aşil tendonundan ameliyat olacak J.J. Barea ile takımın diğer guardı Dennis Smith Jr. kadroda yer alamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

CURRY’NİN PERFORMANSI:

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ:

https://youtu.be/oGyT5y4UZf4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …