Güncel Haberler

Milwaukee Deplasmanda Atlanta’yı Rahat Geçti (Ersan 5 sayı)

Atlanta Hawks‘a konuk olan Milwaukee Bucks zayıf rakibini zorlanmadan 133-114’lük skorla farklı geçti.

Maçın sonunda keyifli anlar yaşandı, Yunan yıldız Giannis Antetokoumpo “Çok büyük bir hayranıyım.” dediği Vince Carter ile forma değişti.

Ayrıca Milwaukee koçu Mike Budenholzer, Atlanta’dan ayrıldıktan sonra State Farm Arena’ya ilk kez rakip olarak geldi. Budenholzer, San Antonio yıllarının ardından son 6 sezonunu Atlanta’da geçirmiş ve Yılın Koçu ödülünü almıştı.

Milwaukee’de galibiyetin mimarı 33 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile oynayan Giannis Antetokounmpo olurken, Khris Middleton 17 sayı, 11 ribaund, 4 asist ve Eric Bledsoe da 24 sayı, 10 asist, 2 ribaund üretti. Ersan İlyasova ise 17dakika parkede kalırken 5 sayı (1/2 3sayı, 1/3 2sayı), 3 ribaund, 3 top çalma ile vasat bir akşam geçirdi. 

Hawks cephesinde ise Trae Young 26 sayı, 10 ribaund, 4 asist ile ön plana çıkarken, John Collins 13 sayı, 11 ribaund, 4 asist, Omari Spellman 13 sayı, 6 ribaund, Alex Len 12 sayı, 8 ribaund, DeAndre Bembry 18 sayı, 7 asistle katkı verdiler. Sağ ayak bileğinden sakatlığı bulunan Kent Bazemore üst üste sekizinci maçını kaçırdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/qilCr4ADrYI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …