Güncel Haberler

Griffin Eski Takımına Patladı!

Detroit Pistons konuk olduğu Los Angeles Clippers‘ı yıldız forveti Griffin’in patlama yaptığı gecede 109-104 yenmeyi başardı.

Blake Griffin Pistons forması ile Staples Center’da ilk kez konuk olduğu eski takımı Los Angeles Clippers’a karşı acımasız bir performans sergiledi. 40 dakika süre alan Griffin 13/14 serbest atış, 5/13 3sayı, 8/10 2sayı isabetiyle 44 sayı bulurken, 8 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, 1 blokla katkısını diğer alanlarda da sürdürdü. Andre Drummond 20 sayı, 21 ribaund, 3 topçalma ve Reggie Bullock 17 sayı (5/10 3sayı), 7 ribaund, 4 asistle öne çıkan diğer isimler oldular.

Clippers cephesinde ise Danilo Gallinari 23 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkarken, Tobias Harris 11 sayı, 10 ribaund ve kenardan gelen 2 isim Lou Williams 22 sayı, 3 asist, 2 ribaund ve Montrezl Harrell 21 sayı, 9 ribaund, 6 asistle katkı verdiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/OLCcxmN24sk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …