Güncel Haberler

Milwaukee Formda Harden ve Houston’ı Devirdi (Ersan 10 sayı)

Milwaukee Bucks deplasmanda konuk olduğu formda James Harden liderliğindeki Houston Rockets‘ı Yunan yıldızı Giannis Antetokounmpo‘nun etkili oyunu eşliğinde 116-109 devirmeyi başardı. Böylelikle sezonun MVP yarışının en güçlü adaylarının ikisinin kapışmasında gülen taraf Giannis oldu.

Bucks’ın galibiyetinde temsilcimiz Ersan Ilyasova‘nın savunma performansı etkili oldu. Penetrelerde ortayı iyi kapattı ve yaptırdığı iki kritik hücum faülle Houston’ın düzenden çıkmasını sağladı. Milli basketbolcumuz maçı 10 sayı (2/2 3sayı, 2/6 2sayı), 7 ribaundla tamamladı.

Bucks cephesinde Giannis Antetokounmpo 27 sayı (11/14 serbest atış), 21 ribaund (bu sezonki en yüksek ribaundu), 5 asistle Milwaukee Bucks’ı sırtladı. Malcolm Brogdon 24 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Khris Middleton 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer kritik isimleriydi.

Houston’da James Harden 42 sayı (6/16 3sayı, 10/11 serbest atış, 7/14 2sayı), 11 ribaund, 6 asistle oynadı ve üst üste 14. kez 30 sayı barajını geçti. Clint Capela ise 18 sayı, 13 ribaundla double double yaptı ama mağlubiyet için yeterli olmadı. Chris Paul dokuzuncu, Eric Gordon beşinci maçını kaçırdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/4INJFil_h2M

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …